Verpakkingsindustrie

Verpakkingsmaterialen als dozen,  flessen, blisters en trays zijn volumineus, waardoor veelal een groot aantal pallets en containers in diverse afmetingen is vereist voor transport en opslag. De relatief lage waarde dichtheid van deze verpakkingsproducten maakt dat de kosten van emballage een significant onderdeel van de kostprijs vormen.

Met ons collectieprogramma halen wij emballage op voor hergebruik bij afnemers in alle belangrijke Europese landen en industrieën. Via ons webportaal melden afnemers hun lege emballage aan waarna deze wordt opgehaald, geïnspecteerd en klaar voor hergebruik weer wordt aangeleverd aan de fabriek. Voor bedrijven waar emballage van hout en metaal vanwege hygiëne worden geweerd, biedt onze kunststof Smartbox een uitstekende oplossing.

Onze dienst packaging recovery zorgt ervoor dat uw emballage maximaal wordt hergebruikt tegen de laagst mogelijke totale kosten en minimale belasting voor het milieu. Hierbij zorgen we ervoor dat de kwaliteit van emballage altijd aan de gestelde specificaties blijft voldoen.

 


 

 

Voordelen van 2Return:

Kostenbesparing.

Minder uitgaven voor logistieke middelen

DUURZAAMHEID

Lager materiaalverbruik, minder transport

FLEXIBILITEIT

Opvangen fluctuaties

Processen

Geen procesverstoring, geen productbeschadiging

10

Nieuws

2Return volledig over op TrackOnline

2Return volledig over op TrackOnline

Logistiek dienstverlener voor emballage 2Return, maakt met ingang van 15 april 2024 volledig gebruik van TrackOnline als ondersteunend platform voor het beheer van ladingdragers. M…
 
Bekijk al het nieuws

Cases

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Onze klant is een wereldwijd gespecialiseerd chemisch bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen en speciale chemicaliën en vezels produceert die worden aang…
 
Bekijk alle cases

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

2Return is member of the Rotom Group