Terug naar Nieuws

LogiMAT 2022

Gepubliceerd op:

Dit jaar zal 2Return wederom op de jaarlijkse intralogistieke beurs LogiMAT in de Messe in Stuttgart staan. Van 31 mei – 2 juni zal 2Return samen met Rotom Deutschland in Hal 6 stand A57 aanwezig zijn op de grootste internationale vakbeurs van Europa voor intralogistieke oplossingen en procesbeheer.

LogiMAT biedt een volledig overzicht van alles wat de intralogistieke markt beweegt: van inkoop tot productie tot levering. De internationale exposanten presenteren innovatieve technologieën, producten, systemen en oplossingen voor procesoptimalisatie en kostenreductie van interne logistieke processen.

2Return zorgt ervoor dat bedrijven hun logistieke middelen optimaal gebruiken. Wij regelen dat pallets, kratten en containers worden opgehaald bij afnemers, worden onderhouden en voor hergebruik aangeboden. Het totaalaanbod van diensten die wij bieden omvat o.a. een palletretoursysteem met als doel het opnieuw inzetten van deze pallets, emballagebeheer, track&trace, reparatie, onderhoud en administratie.  Wij streven er naar logistieke middelen circulair in te zetten waardoor het milieu wordt ontlast, de hoge emballagekosten worden verlaagd en het proces vereenvoudigd. 2Return biedt een totaaloplossing voor duurzaam beheer van logistieke middelen.

Bezoek ons in hal 6 stand A57 in de Messe in Stuttgart. De beurs is 31 mei – 2 juni dagelijks geopend van 09.00 – 17.00 uur.

LogiMAT 2022
Bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe buigen samen afvalstroom van pallets om naar circulaire stroom

Bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe buigen samen afvalstroom van pallets om naar circulaire stroom

Getekend convenant met 2Return zorgt voor doorbraak in duurzaamheid. Onlangs ondertekenden bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe het convenant Pallet Retour Service van 2…
 
2Return volledig over op TrackOnline

2Return volledig over op TrackOnline

Logistiek dienstverlener voor emballage 2Return, maakt met ingang van 15 april 2024 volledig gebruik van TrackOnline als ondersteunend platform voor het beheer van ladingdragers. M…
 

2Return is member of the Rotom Group