Bouwmaterialen

Als producent maakt u gebruik van logistieke emballage zoals pallets om uw producten naar uw klanten te vervoeren. Vaak is deze emballage klantspecifiek en op maat gemaakt. Bovendien zijn de hoeveelheden aanzienlijk, waardoor de aanschafkosten voor nieuwe pallets en boxen een grote impact hebben in uw kostenbeheer.

Ondanks dat statiegeld in rekening is gebracht blijven na aanlevering van de producten aan uw klanten de lege pallets liggen als overbodig materiaal, terwijl uw productie en distributie doorgaat. 2Return zorgt er via Packaging Recovery voor dat uw pallets retour gehaald worden van uw klanten en na reparatie en onderhoud opnieuw bij u aangeleverd worden. Hierbij maken wij gebruik van diverse transporteurs, waarbij wij niet alleen van  bouwbedrijven  maar ook van tijdelijke bouwplaatsen collecteren, met of zonder meeneemheftruck. Desgewenst verzorgen wij de vereffening van het berekend statiegeld.

Zo kunnen de pallets opnieuw ingezet worden voor een optimale goederenstroom naar uw klanten.

Voordelen van 2Return:

Kostenbesparing.

Minder uitgaven voor logistieke middelen

DUURZAAMHEID

Lager materiaalverbruik, minder transport

FLEXIBILITEIT

Opvangen fluctuaties

Processen

Geen procesverstoring, geen productbeschadiging

10

Nieuws

Palletretourservice Vandersanden

Palletretourservice Vandersanden

Half september neemt 2Return het beheer van de pallets van Vandersanden over met als doel ze na gebruik opnieuw in te zetten.
 
Bekijk al het nieuws

Cases

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Onze klant is een wereldwijd gespecialiseerd chemisch bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen en speciale chemicaliën en vezels produceert die worden aang…
 
Bekijk alle cases

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

2Return is member of the Rotom Group