Terug naar Blog

Van wegwerp pallets naar hergebruik met 2Return

Gepubliceerd op:

De noodzaak om pallets te hergebruiken is groter dan ooit: niet alleen vanwege de hoge houtprijzen en de beperkte beschikbaarheid van houten pallets, maar vooral vanwege de toegenomen aandacht voor duurzaamheid.

Door pallets meerdere malen te gebruiken en hiermee de levensduur van deze emballage te verlengen, wordt energie en schaarse grondstof bespaard.  Hiermee worden kosten en teven het milieu gespaard. Ingewikkeld vanwege de vele leveringen aan uw uitgebreide klantenbestand? Geen zorgen: 2Return neemt het volledige emballagemanagement van u over.

2Return is gespecialiseerd in het op een duurzame wijze verlagen van de totale kosten van de emballage in de keten. Dit doen wij door hergebruik van emballage te stimuleren, zowel de standaard maten als de klantspecifieke, op maat geproduceerde, pallets. Wij organiseren het afhaaltransport, de sortering, eventuele reparatie en de retourlevering van de pallets aan uw productielocatie. Alle bewegingen van de pallets tussen de diverse partijen worden geregistreerd, zodat u overzicht heeft van de beschikbaarheid per locatie. Een oplossing die u veel tijd bespaart. Bovendien wordt de kwaliteit en tijdige levering van de emballage gewaarborgd.

Onze manier van werken wordt uitgelegd in bijgaande animatie (speeltijd 60 seconden).

Interesse of vragen? Bel ons op +31(0) 499-496 590 of stuur een e-mail naar info@2return.nl.


Van wegwerp pallets naar hergebruik met 2Return
Reductie van CO2-uitstoot door hergebruik van houten pallets

Reductie van CO2-uitstoot door hergebruik van houten pallets

Bij 2Return staat duurzaamheid hoog in het vaandel: onze diensten richten zich op het hergebruik van bestaande emballage, zoals houten en kunststof pallets. In tegenstelling tot dienstverleners die zich richten op een pool van standaard (Euro)pallets bieden wij ook de mogelijkhei…
 
Vertraging levertijd van hout kan tot hoge kosten leiden

Vertraging levertijd van hout kan tot hoge kosten leiden

De afgelopen maanden zijn de enorme prijsstijgingen van hout veel in het nieuws geweest: door de toegenomen vraag en schaarste in de markt wordt voor een nieuwe pallet het dubbele betaald vergeleken met vorig jaar.
 

2Return is member of the Rotom Group