Terug naar Blog

Gesloten circuit voor items in de emballagepool

Gepubliceerd op:

Wist u dat de items  in uw emballagepool  binnen een gesloten circuit blijven en alleen door u en uw klanten gebruikt worden? 

De kratjes of boxen die aan u beschikbaar worden gesteld via een huurconstructie boeken wij in ons systeem op het moment dat ze ons depot verlaten, waarna de diverse bewegingen van locatie naar locatie geregistreerd worden.  Zodra de items gereed staan voor het retourneren vanaf de door u aangewezen locatie, organiseert 2Return zowel het transport en het eventuele reinigen, als de administratieve afhandeling. Onze partners en wijzelf zorgen ervoor dat alleen de aan u ter beschikking gestelde items weer bij u retour komen. Andere items die via pool, huur of op een andere manier in omloop zijn worden  hierbij op een efficiënte wijze apart gehouden en geregistreerd. Indien nodig worden speciale maatregelen getroffen om contact met andere producten te vermijden, zoals het contracteren van specifiek gecertificeerde partners.

Een voorbeeld hiervan is het poolen van Halal-producten, waarbij alle partijen volgens de Halalrichtlijnen moeten werken. Dat houdt in dat niet alleen de gebruikers en transporteurs van de gepoolde items gecertificeerd zijn, maar dat er ook aandacht wordt besteed aan de wijze van reinigen door de wasserij om kruisbesmetting te voorkomen. Vragen over emballagepooling? Kijk op www.2return.nl of bel ons op +31(0) 499 496 590.

Gesloten circuit voor items in de emballagepool
Reductie van CO2-uitstoot door hergebruik van houten pallets

Reductie van CO2-uitstoot door hergebruik van houten pallets

Bij 2Return staat duurzaamheid hoog in het vaandel: onze diensten richten zich op het hergebruik van bestaande emballage, zoals houten en kunststof pallets. In tegenstelling tot dienstverleners die zich richten op een pool van standaard (Euro)pallets bieden wij ook de mogelijkhei…
 
Vertraging levertijd van hout kan tot hoge kosten leiden

Vertraging levertijd van hout kan tot hoge kosten leiden

De afgelopen maanden zijn de enorme prijsstijgingen van hout veel in het nieuws geweest: door de toegenomen vraag en schaarste in de markt wordt voor een nieuwe pallet het dubbele betaald vergeleken met vorig jaar.
 

2Return is member of the Rotom Group